28 augustus 2020 Laatste Kennemerlandronde

 

ZORG DAT JE ERBIJ BENT IN DEZE LAATSTE RONDE !

 

 

Op vrijdagavond 28 augustus om 20:00 uur is de voorlopig LAATSTE Kennemmerlandronde.

Deze radioronde heeft gedurende de afgelopen maanden gedraaid op de vrijdagavonden. Zowel VERON A-20 als RCK werkten mee aan deze ronde en er werd gewerkt onder de calls PI4KML (in juli en augustus PI75KML ) en PI4RCK. We gebruikten voor deze ronde het relais PI2HLM op 70 cm.

Dit wordt dus de voorlopig laatste Kennemerlandronde in een reeks die vanaf alweer begin mei, dus sinds het begin van de Coronatijd,  gelopen heeft.

 

Ko PAoJY

Ko PAoJY, Fred PA3GPA en Henk PC4H zijn per toerbeurt onze rondeleider geweest. In de afgelopen maanden hebben tientallen leden van onze clubs zich ingemeld in deze ronde. Het was goed om elkaars stemmen zo toch weer even te kunnen horen. Nu het zomerseizoen op zijn eind loopt stopt, volgens planning, de Kennemerlandronde in zijn huidige vorm.

 

Ko PAoJY zal in deze laatste ronde optreden als onze rondeleider. Zoals je op zijn foto kunt zien zit hij er, compleet met rode pet, al echt helemaal klaar voor.

 

 

Hoe verder ?

Denk jij ook dat een ronde, in vooral deze nog steeds lastige tijd, een goede functie kan hebben? Is er voor de komende tijd voldoende animo om door te gaan met een afdelingsronde? Hiervoor zoeken we dan een of twee enthousiaste mensen die het leuk vinden om op regelmatige basis als rondeleider te fungeren.

Ook andere wilde plannen voor rondes op andere banden of in misschien een andere mode ( cw of RTTY ?? ) pikken we graag op.

Graag je reactie of in de ronde of via het contactformulier op deze website.

 

 

 

 

Ronde via PI2HLM

 

Voor onze ronde gebruikten we het FM-relais PI2HLM op 70 cm. Voor de gegevens van dit relais zie het bericht over de ronde van 15 mei. Daar staat ook hoe je via internet naar de ronde kunt luisteren. Let op want de callgever van PI2HLM is wel héél erg luid t.o.v. de spraak. Hou dus het volume, vooral bij luisteren via een hoofdtelefoon, goed in de gaten.