3 september 2021 Afdelingsavond

Eindelijk kunnen we weer van start met onze afdelingsavonden bij de VERON Afdeling Kennemerland. Op vrijdag 3 september 2021 vanaf 20:00 uur is het na anderhalf jaar eindelijk dan weer zo ver.

 

 

Natuurlijk hadden we de afgelopen tijden contact via de website en email en niet te vergeten via onze radio’s in b.v. de Kennemerlandronde. Maar wat we allemaal misten was dat we elkaars koppen weer eens konden zien en even een babbeltje maken. Even kunnen horen waar de anderen zoal mee bezig zijn of wat advies vragen dat kan dus nu allemaal weer!

We hopen dat nu alles in de samenleving weer langzaamaan normaliseert dat ook wij tijdens onze avonden en verdere activiteiten weer wat meer de normale gang van zaken kunnen hervatten. De meeste leden van onze afdeling zijn ondertussen gevaccineerd maar natuurlijk blijven we voorzichtig en de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen blijven dus van toepassing.

 

Op vrijdag 3 september is dus de afdelingsavond van de VERON A-20 Kennemerland. Er is volop gelegenheid voor onderling qso. Tijdens deze avond kunnen de QSL-kaarten worden ingeleverd. Ophalen van de kaarten kan weer vanaf de afdelingsavond in oktober bij onze QSL-manager Gert Jan PA3DVA.

Iedereen is weer welkom en de koffie is GRATIS.


Datum
:  vrijdag 3 september 2021
Aanvang : 20:00 uur
Adres :  Westerduinweg 9 IJmuiden

 

EXTRA MAATREGELEN:

 

Vrijdagavond 3 september ben je dus  weer welkom op onze afdelingsavond. Vooraf aanmelden is niet verplicht maar kan via secretaris.a20@veron.nl  en is wel zo prettig. We verzoeken iedereen om zich te houden aan de maatregelen van het moment. Hou dus de 1,5 meter afstand aan. Bij binnenkomst is het verplicht om (om de bekende redeneren) even het aanwezigheidsregister in te vullen. Verder dient iedereen zich te houden aan de aanwijzingen vanuit het bestuur.

 

  • We gaan er van uit dat alle bezoekers van onze avonden gevaccineerd zijn. Bij eventuele symptomen gewoon thuisblijven! Je blijft ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor je eigen handelen. Met z’n allen komen we er wel uit.

 

Bestuur VERON Kennemerland