30 april radiomarkt

Op zaterdag 30 april zal een radiomarkt in de buitenlucht plaatsvinden tijdens de VRZA Radiokampweek. Zij zijn dit jaar te gast op recreatiepark de Lucht te Renswoude. De radiomarkt is deze keer op een zaterdag en niet zoals voorheen gebruikelijk op Hemelvaartsdag.

 

Gratis toegang

De toegang tot de radiomarkt is geheel gratis. Wil je deelnemen aan deze radiomarkt dan kun je een kraam huren. Ook is er een groot grasveld ter beschikking voor kofferbakverkoop. Kramen zijn te huur vanaf € 25 per kraam (4×1 m). Kramen dienen van te voren gereserveerd te worden via het het inschrijfformulier dat te vinden is op hun website. Wil je gebruik maken van de kofferbakverkoop? Hier is geen inschrijving voor nodig want iedereen is gewoon welkom. Let wel op want vol is vol.

Kopen en verkopen

Tijdens de radiomarkt kun je als bezoeker natuurlijk allerlei spulletje kopen maar, als je iets over hebt, ook verkopen. Ook is er commerciële verkoop tijdens deze markt. Maar bovenal kun je er een gezellige dag van maken en vele oude bekenden tegen komen. Zoals elk jaar zorgt de organisatie van de radiokampweek voor een enveloppenstand waar weer erg mooie prijzen te winnen zijn.

Meer informatie? Neem dan een kijkje op de website van de VRZA radiokampweek .

 

 

VRZA