CQ-WPX-cw 25 en 26 mei 2024

Beste radiozendamateur,

De CQ WPX-wedstrijdcommissie nodigt jou uit om deel te nemen aan de CQ-WPX-CW-wedstrijd 2024. Deze contest loopt van 00:00 UTC op 25 mei tot 23:59 UTC op 26 mei 2024.

CQ WPX CW is het grootste “iedereen kan iedereen werken voor punten” CW-evenement ter wereld. Het is een fenomenale kans om vrienden te ontmoeten, je prefix-totalen op te bouwen, bij te dragen aan de inspanningen van je club (VERON Afdelingscompetitie) maar vooral plezier te hebben! Iedereen is welkom en wordt aangemoedigd om deel te nemen.

De deadline voor het indienen van logbestanden is 31 mei 2024, 23:59 UTC. Logs moeten worden geüpload op https://www.cqwpx.com/logcheck . We moedigen iedereen aan om hun contestlog te uploaden en alle deelnemers die vóór de deadline log indienen, kunnen certificaten downloaden zodra de scores definitief zijn.

Ga naar  https://www.cqwpx.com/index.htm voor de volledige set regels, resultaten uit het verleden, records, plaquettes en andere bronnen ter ondersteuning van jouw CQ WPX CW-activiteiten.

Voor vragen kunt je terecht bij director@cqwpx.com

Wij wensen jou het allerbeste en zien je graag terug op CQ WPX CW 2024!

73,  CQ WPX Wedstrijdcommissie