3 februari 2020 Infoavond deelname PACC

Hallo allen,

De PACC contest staat weer voor de deur en we hebben er hard aan gewerkt om het station in IJmuiden weer volledig operationeel te hebben. De datum voor de PACC contest is 8 en 9 februari 2020 en we starten om 13:00 uur lokale tijd.

We willen het dit jaar eens anders insteken dan voorgaande jaren. De vraag die we ons moeten stellen is: gaan we voor de top 3 of alleen voor de fun? De meeste amateurs die ik gesproken heb willen voor de top 3 !!

 

Dit betekent dus dan ook, dat we een strategie moeten hebben om dit voor elkaar te krijgen. In de voorgaande jaren zien we dat we best wel stappen gemaakt hebben en zelfs het aantal verbindingen hebben kunnen verdubbelen.
Waar wij steeds op ingehaald worden door onze concurrenten zijn het aantal multipliers. Hoe komt dit nu? Enerzijds door “operating practice” en anderzijds doordat we b.v. te lang in 1 mode op een band blijven en hierdoor multipliers gaan missen die we ook in SSB of CW hadden kunnen maken.
Hier wil ik op de avond op 3 februari wat dieper op ingaan. Dan houden we een informatieavond van 19:30 tot 21:30 uur voor alle deelnemers om te praten over propagatie, operating practice, skills, stations techniek en indeling van het rooster etc..

Dus ik stuur niet op voorhand het rooster maar vraag aan jullie wel wie er mee gaat doen aan de PACC contest? Op deze avond kan dan het rooster, in overleg, worden vastgesteld.

Voorlopige lijst deelnemers aan deze avond: PA1CW, PB2DX. PB5DX, PE1PZF,PD0FSH, PD1RWK, PA1TK, PA0GRU, PA3GPA en PA5WT.

Op de informatieavond maken we samen de indeling voor de 2 stations om zo de beste combi’s van skills en ervaring te maken.
Opgave voor deelname en/of de PACC mag naar of PB5DX of Theo PA1CW worden gestuurd maar kan ook via het webformulier.

73, Harry PB5DX

 

DATUM : 3 februari 2020

AANVANG : 19:30 uur

ADRES : Westerduinweg 9  in  IJMUIDEN