AFDELINGSAVOND 2 OKTOBER 2020 AFGEBLAZEN

MEDEDELING VERON KENNEMERLAND

 

De gezamenlijke besturen van VERON Kennemerland en RCK hebben moeten besluiten de afdelingsavonden/clubavonden voorlopig toch te moeten afblazen. Dit gezien de recente ontwikkelingen rondom de verspreiding van het Corona-virus zoals deze bekend werden gemaakt door de regering in hun verklaring van dinsdagavond 28 september.

Er is besloten dat zolang de laatst genomen maatregelen van kracht zijn er geen avonden in IJmuiden gehouden gaan worden door beide verenigingen. Hoewel het clublokaal geen sportkantine is, zijn er de omstandigheden wel vergelijkbaar. Wij hebben als besturen een verantwoording naar vooral onze leden maar ook naar de veiligheidsregio / gemeente Velsen. Hoe vervelend iedereen dit ook vindt, is voorlopig opschorten van onze avonden de enige mogelijke beslissing.

VALSE START

Er waren al wat mensen die zich al hadden aangemeld voor de afdelingsavond van 2 oktober a.s. maar zoals al duidelijk is door de bovenstaande mededeling komt deze avond te vervallen. Hoe snel we na deze valse start toch aan de gang kunnen met onze avonden hangt volledig af van de komende ontwikkelingen.

ANDERE ACTIVITEITEN

Gelukkig hebben wij dus een prachtige hobby waarbij ‘social distancing’ verder heel eenvoudig is. Contact maken via de eigen zender is een prachtig alternatief nu grotere bijeenkomsten voorlopig weer uitgesloten zijn. Meld je eens in bij een ronde ( b.v. RCK-ronde op zondagmiddag ), vraag dat DXCC-certificaat aan, pak eindelijk dat knutselproject weer eens op, ga toch weer studeren voor “F” of doe eens een paar uurtjes mee aan een contest.

Over eventuele deelname aan contesten met PA6Y vanuit IJmuiden daar gaan we ons binnenkort nog over buigen.

 

PI75KML OP WOENSDAG 21 OKTOBER 2020

Woensdag 21 oktober is de 75 jaar VERON-dag. Dit om het 75-jarig bestaan van de VERON te vieren. Ons speciale afdelingsstation PI75KML zal deze dag ook QRV zijn. Alle afdelingsleden worden uitgenodigd om mee te doen met het in de lucht brengen op zoveel mogelijk verschillende banden en modes van ons afdelingsstation.

Uitleg hoe ook jij dan mee kunt doen met PI75KML staat in de komende uitgave van ons afdelingsblad en daarna ook hier op onze website.

 

28 september 2020

Bestuur VERON Afdeling Kennemerland

 

VERON