Crash: Beurs en kofferbakverkoop

2e hands boeken/modellen/militaria/radio’s. Het CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum ’40-’45 houdt op zaterdag 9 april 2022 van  10:30 tot 16:30 uur een verkoopbeurs in het museum en bij goed weer buiten het fortgebouw. Te koop zijn: vliegtuig- en automodellen uit kunststof en metaal; nieuwe en tweedehands boeken over de Tweede Wereldoorlog, de luchtvaart en de krijgsmacht. Tevens zijn romans over deze onderwerpen te koop. Daarnaast worden militaria verkocht. Dat zijn voornamelijk artikelen die buiten de collectiedoelen van het museum vallen, dus niet uit de periode 1940 – 1945. Verder zullen militaire radio’s worden verkocht.

Openingstijden Crash

Deze beurs wordt gehouden bij het CRASH luchtoorlog- en Verzetsmuseum ’40-’45. Adres is Aalsmeerderdijk 460, 1436 BM te Aalsmeerderbrug vlakbij Rijsenhout. Het museum is geopend op zaterdag en de 2e zondag van de maand van 10.30 tot 16.30 uur. De toegang bedraagt € 7,50 voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar. kinderen van 6 tot 12 jaar betalen € 4,00. Donateurs van de stichting en veteranen hebben gratis toegang. Na betaling van de toegang tot het museum heeft u ook toegang tot de beurs.

Toegang reserveren

Bezoekers van het museum, en/of lezing dan wel beurs kunnen zich opgeven via de website op http://www.crash40-45.nl/kaarten-reserveren/ . Bij een lezing kan maar een beperkt aantal toehoorders worden toegelaten, dus geef u snel op.

KLIK HIER voor meer info op hun website.

 

 

‘Crash’ is een luchtoorlog- en verzetsmuseum ’40-’45. Hun doel is het bevorderen van de instandhouding en verspreiding van kennis en inzicht met betrekking tot de luchtoorlog in WO II om van daaruit primair bij jongeren en hun opvoeders bewustwording en empathie te creëren, opdat zij betekenis kunnen geven aan fundamentele grondrechten en vrijheid. Dit alles met als motto: “Leren niet te vergeten en niet vergeten te leren“. Er zijn meerdere zendamateurs actief voor Crash.

Klik hier op  “GOOGLEMAPS”  om te zien waar dit museum zich bevind.