De 200-ste

Sinds november 2018 is de huidige website van VERON Afdeling Kennemerland operationeel. Daarvoor was de opzet van onze website geheel in eigen beheer van de afdeling. Henk PC4H heeft destijds de transitie van het oude systeem naar de nieuwe opzet voor zijn rekening genomen.

Huisstijl

Onze website is nu dus al weer meer dan drie jaar ondergebracht bij de landelijke vereniging. De duidelijke huisstijl is verzorgd door de enthousiaste ICT-commissie van de VERON. Het geheel draait op eigen servers van de VERON.

Qua vormgeving en navigatie sluit onze website zo naadloos aan op die van de hoofdwebsite van de VERON. Ook al ben je dan op de website van onze afdeling Kennemerland, je ziet zo toch in één opslag dat we onderdeel zijn van de VERON. De lay-out ligt dus vast maar voor de inhoud moeten wij als afdeling natuurlijk zelf zorg dragen.

 KLIK HIER voor het allereerste bericht van 9 november 2018 op onze toen net vernieuwde afdelingswebsite.

200

Dit is, sinds deze nieuwe opzet in gebruik is, nu het 200-ste nieuwsbericht dat door de webredactie van de VERON Afdeling Kennemerland wordt gebracht. Dit is toch wel weer een mooie mijlpaal. We streven ernaar om regelmatig nieuwe berichten te plaatsen. Natuurlijk zijn wij als webredactie daarbij steeds afhankelijk van inbreng vanuit de afdeling, van jullie dus.

 

Dus bij deze nogmaals:

Heb je een vraag, een mededeling, een opmerking of verhaal voor de website stuur het dan op aan de webredactie via het webformulier.

 

Herinner je je deze nog nog nog nog…
Zo zag de website van VERON Kennemerland er dus uit tot 2018.

 

27 maart 2022
Webredactie A-20