17 juli 2020 Kennemerlandronde.

A.s. vrijdagavond 17 juli om 20:00 uur is er weer een nieuwe Kennemmerlandronde!  Deze ronde draait nu al weer enkele weken op de vrijdagavonden. Zowel VERON A-20 als RCK werken mee aan deze ronde en er wordt gewerkt onder de calls PI75KML en PI4RCK. Goed om elkaars stemmen zo toch weer even te kunnen horen nu we elkaar even niet kunnen ontmoeten op de clubavonden.De rondeleiders Fred PA3GPA en Henk PC4H en ook ikzelf, zijn vrijdag afwezig wegens de vakantietijd.Maar Ko PAoJY, te herkennen aan zijn rode pet, treedt natuurlijk weer graag op als gastheer. Zelfs als er veel inmelders zijn dan blijft Ko rustig en onverstoorbaar de lijst gewoon een voor een afwerken.

 

Voor onze ronde gebruiken we het FM-relais PI2HLM op 70 cm. Voor de gegevens van dit relais zie het bericht over de ronde van 15 mei.. Let op want de callgever van PI2HLM is wel heel erg luid t.o.v. de spraak. Hou dus het volume, vooral bij luisteren via een hoofdtelefoon, goed in de gaten.


Raadsel

Stephan PD1SJP kwam tijdens de afgelopen ronde wat moeizaam over het relais en viel plotseling zelfs helemaal weg. Was zijn antenne ( zie vorige week ) omgewaaid of was het wat anders ??  We konden het niet horen. Hopelijk is de ontknoping van dit raadsel in de ronde van a.s. vrijdagavond te horen.

73,

Kees PA5WT