19 en 20 augustus ILLW 

Vanuit IJmuiden is VERON Kennemerland samen met RCK actief in de ILLW van 2023. Onder de roepletters PI4RCK/LH zijn we op zaterdag 19 en zondag 20 augustus met ons station actief op zowel HF als VHF.


BEZOEKERS


Bezoekers zijn welkom tussen 10:00 en 16:00 uur. Het gebouw is te vinden aan het einde van de (doodlopende) Westerduinweg in IJmuiden. Bij het gebouwtje onder al die antennes daar is het dus! Parkeren is geen probleem.

 

VUURTORENS

 

In de ILLW worden wereldwijd vuurtorens en lichtschepen door groepen zendamateurs geactiveerd.Onze groep activeert de twee vuurtorens die op steenworp afstand van het clubhuis in IJmuiden staan. Deze vuurtorens, het hoge en lage licht, staan op de lijst van het ILLW bekend als NL 5 en NL 49.

 

ILLW is geen contest

 

Dit evenement, de ILLW,  heeft een open karakter. Iedereen die volgens de spelregels een vuurtoren of lichtschip activeert kan zijn gang gaan. Alle zendamateurs van over de hele wereld zijn uitgenodigd om verbindingen te maken met deze stations. Het gaat erom bij dit evenement om in een ontspannen sfeer leuke verbindingen te maken via onze zenders. In 2023 wordt het alweer de 26ste editie van dit populaire evenement.

 

Deelnemers gezocht

Als je wel eens (weer) mee zou willen draaien tijdens dit gezellige evenement kun je je hiervoor opgeven via Frans PC5T: fg.snoeks@gmail.com   Ook al wil/kun je er maar een paar uurtje erbij zijn: GEWOON DOEN!  Aanmelden voor 14 augustus.

 

Datum:     19 en 20 augustus 2023
Locatie:   
Westerduinweg 9   –   1976 BV IJmuiden
Tijd:          
van 10:00 tot 16:00 uur zijn bezoekers welkom
Entree:   
GRATIS