2000 punten

Onze afdeling VERON Kennemerland doet zoals bekend aardig mee in de VERON Afdelingscompetitie 2023. In het weekeinde van 11 en 12 november hebben we uitstekende zaken gedaan door met veel deelnemers uit onze afdeling in meerdere contesten op HF mooie verbindingen te maken.

CW, SSB en RTTY

In de PA Beker kon er in zowel cw als ssb met veel Nederlandse stations verbindingen worden gemaakt. In de OK-OM-contest was er in cw goed met stations uit Tsjechië en Slowakije te werken. Japanners konden worden gewerkt in ssb in de Japan Internationaal DX contest. In de WAE-RTTY konden er, door de uitstekende condities op vooral de hogere HF-banden, veel dx-stations uit Azië, Australië, Amerika maar ook vanuit Hawaï in de verschillende logs worden bijgeschreven.

 

OVER DE GRENS

In de Afdelingscompetitie zijn we nu voorbij de grens van de 2000 punten. In de lijst van deze competitie staan we nu stevig op de eerste plaats. De concurrentie is nog niet definitief verslagen maar met de door ons opgebouwde voorsprong in dit seizoen is de eindoverwinning in zicht. 

 

DOE MEE

De komende periode zijn er nog voldoende mogelijkheden om eens actief te zijn in een mooie contest op HF of VHF. HIER op de website van Jan Jaap PG7V staan op een overzichtelijke manier de komende HF-contesten vermeld. Ook staat daar wat in de betreffende wedstrijd moet worden uitgewisseld. Je kunt daarna dus direct aan de slag. Voor aankondigingen over activiteiten op VHF/UHF kun je terecht op https://vhf-uhf.veron.nl

 

Probeer ook eens in een contest 25 verbindingen te maken met ssb, cw of RTTY en geef dit dan door via de bekende website: https://afdelingscompetitie.veron.nl

KLIK HIER voor meer info over hoe eenvoudig het is om voor iedereen om deel te nemen aan de VERON afdelingscompetitie.