3 maart 2023 Huishoudelijke Vergadering

UITNODIGING “HHV OVER 2022”


Op vrijdagavond 3 maart 2023 is de ‘Huishoudelijke Vergadering over 2022’ van VERON Kennemerland. Alle afdelingsleden zijn hierbij uitgenodigd om deze vergadering in IJmuiden bij te wonen. Onze voorzitter Fred PA3GPA zal de vergadering om 20:00 uur openen.

 

Wat is er zoal gebeurt in de afdeling, wie wordt gekozen in het bestuur, heeft de penningmeester zijn zaakjes weer voor elkaar, wie heeft de eer om in de kascontrolecommissie te komen, welke voorstellen worden er meegenomen naar de verenigingsraad, wat zijn de plannen voor de komende tijd maar ook wie zijn ons afgelopen jaar ontvallen. Je hoort en ziet het dus allemaal tijdens deze vergadering.

Ook kun je tijdens de vergadering je vragen kwijt of je mening geven over allerlei aangelegenheden. Ieder kan zo die dingen inbrengen die hij of zij belangrijk vindt voor onze afdeling. Na afloop is er ruim gelegenheid om weer eens met elkaar bij te praten.

Ben je wel lid van onze afdeling maar heb je geen uitnodiging ontvangen via email? Kijk eerst even of er bij ‘spam’ iets te vinden is. Zo niet dan is waarschijnlijk jouw recente emailadres niet bekend bij ons . Stuur dan even een bericht met je actuele gegevens aan de secretaris via het webformulier.

ALLEEN TOEGANKELIJK VOOR LEDEN

De huishoudelijke vergadering is alleen toegankelijk voor leden van de VERON. Op al onze andere avonden is iedereen welkom. Tijdens deze avond kunnen de QSL-kaarten worden ingeleverd en opgehaald bij onze QSL-manager Gert Jan PA3DVA. De koffie is, zoals altijd, GRATIS.

 

Datum: vrijdag 3 maart 2023
Aanvang: 20:00 uur
Adres: Westerduinweg 9 IJmuiden

 

25 februari 2023
Bestuur VERON Kennemerland