Uitnodiging voor CQ-WPX-ssb

UITNODIGING

De CQ-WPX-wedstrijdcommissie nodigt hierbij alle radiozendamateurs uit om op de HF-banden deel te nemen aan de CQ-WPX-ssb-wedstrijd 2024. De CQ-WPX-ssb loopt van 00:00 UTC op 30 maart tot en met 23:59 UTC op 31 maart 2024.

 


Voor zendamateurs is de CQ-WPX-ssb het grootste “iedereen kan iedereen voor punten werken” ssb-evenement ter wereld. Het is een fenomenale kans om vrienden te ontmoeten, je prefixtotalen op te bouwen, bij te dragen aan de inspanningen van je club (Afdelingscompetitie – red.!) en plezier te hebben! Iedereen is welkom en wordt aangemoedigd om deel te nemen.

De deadline voor het indienen van je log is 5 april 2024, 23:59 UTC. Het log moet worden geüpload op https://www.cqwpx.com/logcheck . We moedigen iedereen aan om hun log te uploaden en alle deelnemers die vóór de deadline een log indienen, kunnen certificaten downloaden zodra de scores definitief zijn.

Ga naar https://www.cqwpx.com/index.htm voor de volledige set regels, resultaten uit het verleden, records, plaquettes en andere bronnen ter ondersteuning van jouw CQ-WPX-activiteiten.

Voor vragen kun je terecht bij cqwpx.director@gmail.com

Wij wensen je het allerbeste en zien jullie allemaal graag terug in de  CQ-WPX-ssb van 2024!

 

73, CQ WPX Wedstrijdcommissie