4 maart 2022 HHV van A20

UITNODIGING “HHV OVER 2021”


Op vrijdagavond 4 maart 2022 is de ‘Huishoudelijke Vergadering over 2021’ van VERON Kennemerland. Gelukkig hoeven we deze keer de vergadering niet meer online te houden. Alle afdelingsleden zijn uitgenodigd om de vergadering bij te wonen in IJmuiden. Onze voorzitter Fred PA3GPA zal de vergadering om 20:00 uur openen.

Ieder jaar is deze vergadering natuurlijk weer een hoogtepunt voor onze afdeling waar iedereen echt naar uitkijkt. Wat is er zoal gebeurt is in de afdeling, wie wordt gekozen in het bestuur, heeft de penningmeester zijn zaakjes weer voor elkaar, wie heeft de eer om in de kascontrolecommissie te komen, welke voorstellen worden er meegenomen naar de verenigingsraad, wat zijn de plannen voor de komende tijd maar ook wie zijn ons afgelopen jaar ontvallen. Je hoort het allemaal tijdens zo’n vergadering.

Tevens kun je tijdens de vergadering je vragen kwijt of je mening geven over allerlei aangelegenheden. Ieder kan zo die dingen inbrengen die hij of zij belangrijk vindt voor onze club.

Ben je wel lid van onze afdeling maar heb je geen uitnodiging ontvangen via email? Kijk eerst even of er bij ‘spam’ iets te vinden is. Zo niet dan is waarschijnlijk jouw recente emailadres niet bekend bij ons . Stuur dan even een bericht met je actuele gegevens aan de secretaris via het webformulier.

ALLEEN TOEGANKELIJK VOOR LEDEN

De huishoudelijke vergadering is alleen toegankelijk voor leden van de VERON. Op al onze andere avonden is iedereen welkom. Tijdens deze avond kunnen de QSL-kaarten worden ingeleverd en opgehaald bij onze QSL-manager Gert Jan PA3DVA. De koffie is, zoals altijd, GRATIS.

 

Datum: vrijdag 4 maart 2022
Aanvang: 20:00 uur
Adres: Westerduinweg 9 IJmuiden

 

25 februari 2022
Bestuur VERON Kennemerland