7-10-2023 Radiomarkt Assen

Op zaterdag 7 oktober 2023 vindt de jubileumbeurs “40 jaar Radio Onderdelen Markten in Assenplaats in de Veilinghallen (Flowerdome) van Eelde. De organisatie is in handen van de stichting Radio Contest Groep Assen.

Naast jaren actief contesten op VHF en hoger, heeft de stichting RCGA daarnaast in 40 jaar tijd inmiddels meer dan 60 beurzen georganiseerd op gebied van Computertechniek en Radiohobby. Hierdoor hebben ze allerlei amateurprojecten kunnen ondersteunen in de Noordelijke provincies alsook de Repeatergroepen.

 

Deze beurs wordt weer gehouden voor zendamateurs, luisterstations, geïnteresseerden in de radio- en ATV-techniek maar ook voor hobby enthousiasten op computergebied, elektronica en zelfbouw. Nieuwe en gebruikte spullen zullen in ruime mate aanwezig in allerlei variëteiten. Er wordt ook een stand ingericht waar demo’s worden gegeven over de mogelijkheden met radio, elektronica, mini PC’s, opleidingen en dergelijke.
Tevens zal er weer voldoende ruimte zijn voor onderling QSO onder genot van een hapje en drankje.Er wordt gerekend op een grote opkomst. 

Toegang tot 2 markten voor de prijs van één

De samenwerking met Vitalisvlooienmarkten is gecontinueerd. Hierdoor kunnen de toegangsprijs op € 3,50 worden gehouden. Voor dit bescheiden bedrag krijg je toegang voor zowel onze Radiomarkt alsook de Vitalismarkt, de grootste vlooienmarkt van het Noorden. Kinderen t/m 13 jaar gratis toegang!

Deze markt worden weer gehouden in de veilinghallen van Flowerdome in Eelde en wel aan de zijde van de ruime gratis parkeerplaatsen waar ook de gedeelde ingang met Vitalis is. De hal heeft een oppervlakte van circa 3000 m2 en is uitstekend verlicht en verwarmd en bevindt zich op ongeveer 12 km ten noorden van Assen, direct aan de A28.


Informatie

De radiomarkt is voor het publiek geopend van 9.30 tot maximaal 15.00 hr.
Adres:  Burgemeester J.G. Legroweg 80  –   9761 TD, EELDE
.

Standruimte voor ca. 4 meter á € 30,– en ook een halve kraam is mogelijk voor shackopruiming enz.
Voor de standhouders is het mogelijk om al op de vrijdagmiddag op te bouwen.

Voor informatie en standhuur:

Eene de Weerd PA3CEG       Tel: 0592-613557

E-mail:   eenedeweerd@hetnet.nl   of    pa3ceg@hetnet.nl

Website www.pi9a.nl