Arnold PA2AAP SK

Via Jos PA3GDF en Hans PAoSNY bereikte ons het bericht dat ons afdelingslid Arnold Peeters PA2AAP op woensdag 8 december 2021 is overleden. Arnold mocht 88 jaar oud worden. Met Arnold verliest VERON Kennemerland een gewaardeerd lid. Hij liep al zo lang mee in onze gelederen dat onze afdeling zonder hem eigenlijk niet goed voorstelbaar is.

Arnold was o.a vrijwilliger bij de Eenhoorn in Haarlem-Schalkwijk. Toen onze afdeling rond 2000 niet meer terecht kon in het clubhuis van de scouts in Aerdenhout heeft hij er voor gezorgd dat VERON Kennemerland daar bij de Eenhoorn verder kon met de afdelingsavonden.

 

Arnold PA2AAP – SK

 

 

Zijn laatste levensjaar verliep moeizaam. Zijn vrouw overleed en hij brak een heup waardoor hij lange tijd moest revalideren. Arnold was een markante man, een bijzonder mens en radiozendamateur. Hij was medeoprichter van de Projectgroep 540 en crew-member van het radiostation PI9KLM. PA2AAP is overgegaan naar een andere dimensie.

Charles PAoBDC geeft aan dat we Arnold zullen hem missen, maar hij zal altijd met een glimlach in onze gedachten zijn want zijn humor was ongeëvenaard. Over zijn toenemende vergeetachtigheid zei hij zelf: “Ach, mijn geheugenchip is niet nieuw meer“.
We sluiten dit bericht af met de gevleugelde woorden waarmee Arnold een qso vaak beëindigde: “…. Heb ik verder nog iets te melden…, nee niks eigenlijk… PA2AAP gaat stoppen met prevelementeren, is d’raf en d’ruit… gaat QRT

 

Arnold als operator bij PI9KLM