HAMChallenge 2023

IARU-R1 is op zoek naar jouw ideeën! IARU nodigt jou uit om deel te nemen aan de HAMChallenge. Amateur radio gaat over plezier, radiocommunicatie, technologie, experimenteren, zelftraining en vriendschap. Heb jij een verbluffend idee dat je met de community wilt delen?

IARU-R1 nodigt jou uit

De International Amateur Radio Union Region 1 nodigt je uit om met een baanbrekend idee te komen. Denk aan iets dat het bewustzijn van amateurradio vergroot. IARU-R1 is op zoek naar jouw idee of project waarvan jij denkt dat het deel uitmaakt van de toekomst van amateurradio. Maak een team, deel je idee, presenteer je voorstel en voer dit uit. Dit is het moment om de amateurradio met een ander perspectief te presenteren, en we zijn op zoek naar jou! De beste voorstellen worden beloond, mis deze kans niet!

HAMChallenge #1 jongeren

Gericht op jongeren en/of deelnemers zonder radioamateurlicentie. Wat is amateurradio? Veel mensen hebben er nog nooit van gehoord. Daar moet verandering in komen! Amateur Radio gaat over radiocommunicatie, technologie en experimenteren. Maar ook over vriendschap, zelftraining en plezier. Wees creatief. Waarom zou je meer willen weten over HAM radio? Wat maakt je nieuwsgierig? Deel en leg amateurradio op een leuke manier uit, waarbij je denkt dat het door meer mensen zal worden aangetrokken en gekend. Hint: ideeën om te delen op sociale media en het bereiken van een enorm publiek. Maak gebruik van rollen, foto’s, etc.. Geen grenzen aan creativiteit!

HAMChallenge #2 Amateur radio over 10 jaar

Gericht op erkende radioamateurs. Gebruik je fantasie, hoe ziet amateur radio er over 10 jaar uit? Je ziet het goed, het gaat over de toekomst. Amateur radio is aan het veranderen. In het verleden hebben we nog nooit iets gehoord over satellieten, digimodes of SDR. En dit zijn slechts enkele voorbeelden. IARU vraagt je om een cool idee of project te delen waarvan jij denkt dat het amateurradio zal veranderen. Maar ook leuk is om te delen. Bijvoorbeeld in de richting zijn van een technologieproject, experimenten of digitale ontwikkeling. Laat je niet beperken! We vragen jou om jouw ideeën te delen die bijdragen aan de amateur radio gemeenschap.

Meer informatie

 

VERON