Nieuw Vademecum!

 

nieuwe editie vademecumVelen hebben ernaar uitgekeken maar na 6 jaar is er weer een nieuwe, de 17e, editie van het Vademecum. In intensieve samenwerking met leden van het VERON Hoofdbestuur en andere commissievoorzitters is onder regie van Remy Denker, PAoAGF een geheel herziene versie van het Vademecum tot stand gekomen. Deze versie is tot 1 januari 2022 geheel up to date.

Naast de al bestaande hoofdstukken waarvan een aantal een andere benaming hebben gekregen, is er in het nieuwe Vademecum een 16e hoofdstuk aan toegevoegd. Dit hoofdstuk heeft als titel Ethiek en Operationele procedures.

16 hoofdstukken

In totaal worden in de 16 hoofdstukken meer dan 261 afzonderlijke subonderdelen behandeld. Groot en niet onbelangrijk in het geheel is het DTP-werk dat door Nico Vonk voor zijn rekening is genomen. Het is een zeer fraai in een mooie vorm gegoten boekwerk geworden. Het nieuwe Vademecum is weer uitgevoerd in het handige A5-formaat. De omvang beslaat meer dan 400 pagina, ruim 40 meer dan de vorige editie. Waar mogelijk en voorhanden zijn veel foto’s in kleurendruk uitgevoerd.

Naslagwerk

De 17e editie van het Vademecum is een naslagwerk dat eigenlijk in iedere shack thuishoort. Het Vademecum is te bestellen in de VERON webshop voor de prijs van € 12,00 voor leden en € 15,00 voor niet-VERON-leden.

 

Kees Murre, PA2CHM
Secretaris Stichting Service Bureau VERON