UITNODIGING HHV OVER 2020

Aan alle leden van de VERON Afdeling Kennemerland

Hierbij worden alle leden uitgenodigd om de Huishoudelijke Vergadering over 2020 van onze afdeling bij te wonen op WOENSDAG 17 MAART OM 20:00 UUR.

Vanwege het feit dat het nog steeds onmogelijk is om de vergadering op de normale manier te houden zullen we het deze keer ‘digitaal’ doen. De VERON heeft speciaal hiervoor GoToMeeting ( G2M ) beschikbaar. Ons afdelingsbestuur heeft hiermee al enkele bestuursvergaderingen gehouden en dat liep zonder probleem. Ook heeft de VERON al enkele online-lezingen en trainingen met succes verzorgd via G2M.

 

HOE MEE TE DOEN?

Meedoen met de vergadering gaat dus heel simpel door TE KLIKKEN OP DE GEEL GEMARKEERDE LINK die je in de uitnodiging ziet staan die per email is verstuurd aan alle afdelingsleden. In de bijlagen bij de uitnodiging vind je de agenda voor de komende vergadering en de notulen van de vergadering van vorig jaar. Heb je geen bericht ontvangen neem dan even contact op met ons via het webformulier.

 

Na klikken kom je via je standaardbrowser bij de HHV van afdeling Kennemerland. Als je als browser Chrome gebruikt ben je direct klaar voor de vergadering. Voor andere browsers wordt eenmalig gevraagd om een klein extra programmaatje te installeren. Als dit wordt gevraagd klik hiervoor dan 2 of 3 keer op ‘JA’ en binnen een paar seconden ben je ook binnen. Soms vraagt Windows dan nog of je toestemming wilt geven om de camera en microfoon te gebruiken voor de verbinding. Klik dan ook daar nog op ‘JA’ en klaar ben je.

 

CAMERA EN MICROFOON NODIG?

Via de camera en de microfoon ben je nu zichtbaar en hoorbaar bij ons allemaal. Je hoeft echter geen microfoon of camera te hebben op de computer om toch mee te doen. Je kunt dan toch alles gewoon zien en horen en eventueel reageren via een ingebouwde ‘chatbox’. De vergadering is woensdag 17 maart vanaf ongeveer 19:45 uur bereikbaar dus er is tijd genoeg om eventueel nog wat te experimenteren ( de ‘E’ van VERON dus ).

Ook via de smartphone kun je door op de desbetreffende link in de email met de uitnodiging te klikken inloggen bij onze vergadering en meedoen.

NAAM AANPASSEN

Als je bent ingelogd pas dan even de naam die zichtbaar is bij jouw plaatje aan. Dit kan door te klikken op je eigen plaatje. Zet daarin je voornaam en call zodat we voor de presentielijst ook duidelijk zien wie er allemaal zijn. Wil je geen beeld van jezelf tonen kun je de camera gewoon uitzetten via een icoontje dat in beeld staat. Tijdens de vergadering zullen we aan iedereen vragen om zijn microfoon via het icoontje uit te zetten anders wordt het al gauw een kakofonie. Door elkaar heen praten is online heel lastig te volgen. Als de voorzitter je het woord geeft dus niet vergeten jouw microfoon even in te schakelen!!

 

DRIE KWARTIER?

We gaan er vanuit dat we de huishoudelijke vergadering, zoals gebruikelijk, binnen drie kwartier zullen kunnen afhandelen. Deze G2M-sessie staat open tot 22:15 uur dus na afloop van de vergadering kan er onderling nog wat gepraat worden. Wel zelf voor wat drinken erbij zorgen!

Jammer natuurlijk dat we het nu zo op digitale wijze moeten oplossen maar we gaan er vanuit dat we volgend jaar alles wel weer op de gebruikelijke manier kunnen doen.

 

Hopelijk tot ziens op woensdag 17 maart om 20:00 uur

73,

Kees de Wit PA5WT

Secretaris VERON Afdeling A-20 Kennemerland

 

14 maart 2021