ZELFBOUW DvdRA 2022

Beste medeamateurs,

Meld je aan voor de zelfbouwtentoonstelling op de Dag voor de Radioamateur in Zwolle op zaterdag 29 oktober 2022.

Op de laatst gehouden Dag voor de Radioamateur van 2019 was de zelfbouwtentoonstelling groter dan ooit daarvoor. Vele zendamateurs toonde met enthousiasme hun zelfgebouwde apparatuur. De Nederlandse radiozendamateur bouwt, ontwikkelt en innoveert er flink op los. Zelfbouw leeft!

Deelname is gratis  +  mooie extra’s

Voor de organisatie maar vooral voor de bezoekers van de DvdRA 2022 zou het mooi zijn als er dit jaar nog meer deelnemers zouden zijn voor de zelfbouwtentoonstelling. Deelname aan de zelfbouwtentoonstelling is kosteloos en alle zelfbouwprojecten zijn welkom. Entree, parkeerkaart en een lunchpakket worden aan alle zelfbouwers gratis verstrekt. Natuurlijk ontvang je ook een herinnering aan het einde van de dag.

Doe je mee aan de DvdRA zelfbouwtentoonstelling? Geef je dan op bij Jos PA3ACJ. Doe dit snel, maar uiterlijk 16 september 2022. Vergeet niet te vermelden met hoeveel personen je komt. Geef een korte beschrijving van het bouwproject dat je wilt presenteren. Nadat je bent aangemeld ontvang je van Jos nadere informatie. Aanmelden doe je bij Jos Disselhorst PA3ACJ via email: pa3acj@veron.nl

Meer weten?

Kijk op https://dvdra.veron.nl voor meer informatie over de Dag voor de Radioamateur 2022.

Namens de VERON-evenementen-commissie,
Rene Plug PA3ECL
Voorzitter evenementen commissie
email: voorzitter.evcie@veron.nl

VERON