Zilver voor VERON Kennemerland in 2020

Onze afdeling heeft in het afgelopen jubileumjaar weer in de VERON Afdelingscompetitie meegedaan. In het totaal waren er vanuit onze afdeling achttien deelnemers actief. Met deze groep werden er met elkaar 62.635 verbindingen gemaakt waarmee 1828 punten bij elkaar zijn gesprokkeld.

 

Ook ons speciale verenigingsstation PI75KML heeft dus zijn steentje bijgedragen aan het behaalde resultaat.

 

 

We zijn er best wel een beetje trots op dat deze tweede plek op een ranglijst met bijna 50 andere deelnemende VERON-afdelingen is behaald . Afdeling Voorne Putten konden we uiteindelijk net aftroeven maar de eerste plek bleek voor ons toch onbereikbaar dit seizoen.
We feliciteren natuurlijk VERON afdeling de Kanaalstreek met het behalen van hun eerste plaats!

Afdelingscompetitie 2020

In de VERON Afdelingscompetitie 2020 deden er 475 amateurs uit 49 verschillende afdelingen mee. Alle deelnemers bij elkaar maakten in het totaal het ongelofelijke aantal van 932.087 qso’s!  Stimuleren van de activiteit op de banden is het belangrijkste doel van deze competitie en dat is dus weer ruimschoots gelukt dit seizoen. KLIK HIER voor het volledige verslag op de VERON-website.

Nieuw kansen in seizoen 2021

In het komende seizoen 2021 kunnen ook jouw verbindingen in de lijst staan . Ieder afdelingslid is uitgenodigd om in het volgende jaar mee te doen in de nieuwe aflevering van de VERON Afdelingscompetitie. Vanaf 1 januari 2021 gaat het nieuwe seizoen van start. Je kunt op elk moment in het jaar aanhaken.

Meedoen gaat eenvoudig door in een contest op HF of VHF+ minstens 25 qso’s in jouw favoriete mode te maken. Daarna dit even doorgeven via de website van de Afdelingscompetitie. Veel plezier dus in dit komende seizoen.