17 maart 2021 Huishoudelijke vergadering A20

Om toch de, volgens onze statuten verplichte, jaarlijkse huishoudelijke vergadering te kunnen houden doen we het, schrik niet,  dit jaar ‘online’. Na wat aanpassingen is de datum voor onze vergadering vastgesteld op woensdag 17 maart om 20:00 uur. Op de zondag hiervoor zullen alle afdelingsleden een uitnodiging per email ontvangen. De agenda en de verdere benodigdheden zullen met de uitnodiging worden meegestuurd.


In het bericht zal duidelijk staan aangegeven hoe in te loggen. Dit gaat heel eenvoudig en je kunt gewoon via je browser deelnemen aan onze huishoudelijke vergadering.  Na klikken op de meegestuurde link kun je direct meedoen.


VERGADERING ALLEEN VOOR LEDEN A 20


Nog even voor de duidelijkheid: deze huishoudelijke vergadering is alleen toegankelijk voor leden van onze afdeling. Deel dus de inloggegevens niet met anderen van buiten de groep!

BELANGRIJK:

Ben je wel lid van onze afdeling Kennemerland maar krijg je geen berichten van ons via email dan betekent dit dat jouw gegevens hier niet bekend  zijn. Om op onze lijst te komen kun je het best even je emailadres alsnog doorgeven via het webformulier op onze website. Ook kun je de eigen gegevens zelf aanpassen via het VAS bij de VERON.

 

Kees PA5WT

secretaris VERON A20 Kennemerland

 

VERON