24 februari 2024 Radiomarkt

Zaterdag 24 februari 2024 houdt de afdeling Noord Oost Veluwe van de VERON voor alweer de zes-en-twintigste maal een Elektronica Vlooienmarkt.

Deze markt wordt gehouden in de meer dan 1000 vierkante meter grote sporthal van MFC Aperloo waar ruim 220 meter aan kramen opgesteld zal staan.

Op deze gezellige Elektronica Vlooienmarkt worden nieuwe of gebruikte spullen aangeboden door standhouders uit Nederland, Duitsland en België. Er is een groot aanbod van spullen die op de een of andere manier met elektronica te maken hebben.

 

Voor de radiohobbyisten zijn er allerlei spullen te koop variërend van antennes, kabels, meetapparatuur en voedingen tot allerlei soorten transceivers en porto`s.

En natuurlijk wordt de zelf bouwende elektronica hobbyist niet vergeten door het grote aanbod van losse onderdelen en (sloop)apparaten. Zo zijn er voor de computerliefhebbers computers, laptops, componenten en accessoires verkrijgbaar.

Maar ook op het gebied van Arduino, Raspberrypie, Shield en accessoires is er voldoende te vinden en dat vaak voor zeer gunstige prijzen.

Ook zullen er allerlei soorten LED-verlichting , LED-strips, zaklantaarns, telefoonladers, gereedschap en vele andere zaken te koop aangeboden worden.

 


Dus mocht je op zoek zijn naar een moeilijk verkrijgbaar onderdeel, verzamel je oude radio’s, oude legerapparatuur, ben je een computeraar, of wat dan ook op het gebied van elektronica, kom dan zaterdag 24 februari 2024 naar deze gezellige Radiomarkt.

De markt wordt gehouden in het Multi Functioneel Centrum “M.F.C Aperloo” Stadsweg 27 ’t Harde. De markt begint om 09.00 uur en duurt tot 15.00 uur. De entree bedraagt  € 4,-

Er is voldoende gratis parkeerruimte o.a. de parkeerplaatsen bij het MFC, op 250 m lopen afstand zwembad de Hokseberg en sportpark Schenk.

Voor het laatste nieuws en informatie : www.pi4nov.nl


Namens de organisatie:
Erik Klein PH4CK