BERICHT NUMMER 100

Sinds november 2018 is de huidige website van VERON Afdeling Kennemerland operationeel. Daarvoor was de opzet van onze website geheel in eigen beheer van de afdeling. Henk PC4H heeft destijds de transitie van het oude systeem naar de nieuwe opzet voor zijn rekening genomen.

Huisstijl

Onze website is nu dus al weer iets meer dan twee jaar ondergebracht bij de landelijke vereniging. De duidelijke huisstijl is verzorgd door de enthousiaste ICT-commissie van de VERON. Het geheel draait op eigen servers van de VERON.

Qua vormgeving en navigatie sluit onze website zo naadloos aan op die van de hoofdwebsite van de VERON. Ook al ben je dan op de website van onze afdeling je ziet zo in één opslag dat we onderdeel zijn van de VERON. De lay-out ligt dus vast maar voor de inhoud moeten wij als afdeling natuurlijk zelf zorg dragen.

Voor het allereerste bericht van 9 november 2018 op onze toen net vernieuwde afdelingswebsite KLIK HIER.

100

Dit is, sinds deze nieuwe opzet in gebruik is, nu het 100ste nieuwsbericht dat door de webredactie van de VERON Afdeling Kennemerland wordt gebracht. Toevallig dat ons oog daar op viel maar dit is toch wel een mooie mijlpaal zo vlak voor het sluiten van dit bijzondere jaar.

Ondanks dat er veel activiteiten noodgedwongen stil vielen was er toch ook dit afgelopen jaar regelmatig weer van alles te melden. Natuurlijk zijn wij als webredactie daarbij steeds afhankelijk van inbreng vanuit de afdeling, van jullie dus.

 

Dus bij deze nogmaals:
Heb je een vraag, een mededeling, een opmerking of verhaal stuur het dan op via het webformulier.

 

  De webredactie A-20