Huishoudelijke vergadering in maart 2021

Binnenkort de huishoudelijke vergadering van onze afdeling !

 

Ieder jaar is deze vergadering natuurlijk weer een hoogtepunt voor onze afdeling waar iedereen echt naar uitkijkt.

Wat is er al zoal gebeurt is in de afdeling, wie wordt gekozen in het bestuur,  heeft de penningmeester zijn zaakjes weer voor elkaar, wie heeft de eer om in de kascontrolecommissie te komen, welke voorstellen worden er meegenomen naar de verenigingsraad, wat zijn de plannen voor de komende tijd maar ook wie zijn ons afgelopen jaar ontvallen.  Je hoort het allemaal tijdens zo’n vergadering.

Tevens kun je tijdens zo’n vergadering je vragen kwijt of je mening geven over allerlei aangelegenheden. Ieder kan zo die dingen inbrengen die hij of zij belangrijk vindt.

Op woensdagavond 17 maart 2021 staat onze jaarlijkse huishoudelijke vergadering in de planning. Hielden we vorig jaar nog net voor de eerste ‘lockdown’ deze vergadering op de gebruikelijke manier zal dat dus in 2021 helaas niet op de gewone manier kunnen.

 

ONLINE

Om toch de verplichte huishoudelijke vergadering te kunnen houden doen we het, schrik niet,  dit jaar ‘online’. Ruim op tijd zullen de uitnodigingen met de nodige duidelijke aanwijzingen hoe en wanneer  in te loggen worden verspreid onder de leden.

 

Kees PA5WT

secretaris VERON A20 Kennemerland