MEER DAN 1000!

In de VERON Afdelingscompetitie van 2021 is onze afdeling Kennemerland best weer aardig bezig dit seizoen. We staan zo halverwege 2021 op de VIJFDE plek op de lijst met nu al meer dan 1000 punten.

De magische grens van 1000 punten is begin juni overschreden.

 

 


Elk afdelingslid mag meedoen. Doe dus ook eens mee in een contest op HF of VHF en geef daarna het aantal qso’s door voor onze afdeling A20. Alle info en de actuele stand is steeds te zien op de website  https://afdelingscompetitie.veron.nl. Als je op die website op de knop ‘Score doorgeven’ klikt kun je daar, je raadt het al, je score doorgeven.

De mogelijkheid om mee te doen met een mooie contest is er bijna altijd wel. Meestal in het weekend maar let ook op de meestal korte contesten op doordeweekse dagen. In elke mode is in de loop van een seizoen wel een mooie wedstrijd. Doe dus mee in je favoriete mode SSB, FT8, FM, RTTY, PSK ATV of CW.

Waarom contesten?


Meedoen met een contest is altijd weer een belevenis en geeft veel praktisch inzicht in propagatie en in de gebruikte techniek. Je merkt dan snel waar en hoe je station kan worden aangepast of verbeterd om beter voor de dag te komen. Ook ‘operating practice‘ is een heel belangrijk onderdeel om aan te werken. Het gaat natuurlijk vooral om het plezier dat we er aan beleven.

KLIK HIER  voor meer info hier op onze website over de VERON-Adelingscompetitie.

 

13 juni 2021