5 januari 2024: Nieuwjaarsreceptie

Vrijdagavond 5 januari 2024 is de gezamenlijke nieuwjaarsreceptie van VERON Kennemerland en RCK. Onder het genot van een drankje en een hapje kunnen elkaar in IJmuiden dan een goed nieuwjaar wensen. Er is natuurlijk weer volop gelegenheid voor onderling qso om zo weer eens bij te praten over alles wat ons als zendamateur zoal bezig houdt.

 

Verder blikken we alvast wat vooruit in het pas begonnen jaar. Zoals gebruikelijk beginnen we in januari dus met onze nieuwjaarsreceptie. Voor de afdelingsavond van februari staat weer een lezing gepland.

We zijn al bezig met de voorbereidingen voor de PACC van 10 en 11 februari 2024. Met het conteststation van de club PA6Y zullen we dan weer qrv zijn op de HF-banden vanuit het clubgebouw van RCK in IJmuiden. We kunnen voor deze PACC nog enkele enthousiaste operators gebruiken voor zowel ssb als cw. Doe b.v. eens 2 of 3 uurtjes mee en beleef ook eens de ‘pile ups’. Meld je aan op de afdelingsavond of via het contactformulier op deze website (kies daar ‘aan de secretaris a20‘).

In maart is de jaarlijkse huishoudelijke vergadering voor de leden van VERON Kennemerland. Verder willen gedurende het komende jaar meedoen aan verscheidene contesten en, bij voldoende belangstelling, misschien ook weer eens met de velddag.

Verderop in het jaar is dan nog de de IARU-test, de ILLW en de JOTA. Na de zomer zullen we samen met RCK weer een OPEN DAG houden. Genoeg leuke dingen dus voor iedereen om eens aan mee te doen. Hou de AGENDA in de gaten voor de meest recente info. Heb je zelf een goed idee voor een afdelingsavond of ander evenement dan graag even een berichtje via het webformulier.

 

Tijdens onze afdelingsavond kunnen de QSL-kaarten worden ingeleverd én opgehaald bij onze QSL-manager Gert Jan PA3DVA.

Iedereen is weer welkom en de koffie is GRATIS.

 

Datum: vrijdag 5 januari 2024
Aanvang: 20:00 uur
Adres: Westerduinweg 9   IJmuiden

Klik hier op ‘GOOGLEMAPS’ om te zien waar onze avonden gehouden worden.