Spannende Afdelingscompetitie 2021

In de VERON Afdelingscompetitie van 2021 doet onze afdeling Kennemerland weer aardig mee. Onze 5e plek in de lijst is echter nog lang niet zeker. Afdeling Dordrecht heeft nu, 18 oktober 2021, een achterstand van maar 2 punten op onze afdeling. Voor het afgelopen weekeinde stonden ze nog 2 punten op ons voor. Altijd mooi zo’n tweestrijd vooral natuurlijk als wij onze huidige voorsprong kunnen handhaven of liever nog wat uitbouwen.

OVERZICHT LAATSTE 7 DAGEN

Onze afdeling was dus goed bezig in de verschillende contesten van de afgelopen dagen zoals te zien is in onderstaande tabel. Je ziet dat ook 25 of 50 qso’s al lekker aantikken voor ons totaal. Let ook eens op de bijdrage van Wout PDoWVB die nu de smaak van RTTY echt te pakken heeft gekregen met meer dan 200 verbindingen in de ‘JARTS-RTTY’.

De afdelingscompetitie duurt nog tot half december 2021. Met nog wat meer activiteit zouden we Dordrecht wel achter ons moeten kunnen houden en zelfs een plaats kunnen stijgen op de lijst.  De 16 deelnemers uit onze afdeling Kennemerland die nu al hun qso’s maken voor deze competitie zouden wat versterking zeker op prijs stellen. Ieder afdelingslid die dat wil kan zijn steentje bijdragen. Via deze LINK is te vinden hoe jij, als je dit nog niet doet, kunt meedoen.

 

Met contesten kun je veel ervaring opdoen in radio- en computertechniek, propagatie-onderzoek, antennes,  ‘ operating practice ‘ enz. Door mee te doen aan deze wedstrijden is natuurlijk vooral  heel veel plezier te beleven. 

 

Theo PA1TK