IARU conferentie 2023

Maandag 30 oktober 2023 reisde een VERON-delegatie per vliegtuig af naar Servië om daar te gaan deelnemen aan de IARU General Conference R1 in Zlatibor. Deze conferentie wordt gehouden van 1 t/m 4 november. De leden van de delegatie zijn Remy PAoAGF, Theo PA1CW, Rob PE1ITR en Erwin PE3ES. In de Electron van november 2023 staat een duidelijk verhaal over het belang van deze conferentie op bladzijde 505. Ook onze afdeling draagt een mooi steentje bij aan deze conferentie.

 

v.l.n.r.  Remy PAoAGF, Erwin PE3ES, Rob PE1ITR en Theo PA1CW

 

Ons afdelingslid Theo PA1CW is behalve bestuurslid van RCK ook bij de VERON actief. Hij is daar voorzitter van het HF-Traffic Bureau, Award-manager,  kaartchecker DXCC en doet ook nog eens de DX Honor Roll. Ook is hij druk in de weer voor de HF-dag én de DvdRA. Hij zal op de conferentie in Zlatibor samen met de andere drie afgevaardigden van de VERON de belangen van alle Nederlandse zendamateurs behartigen. KLIK HIER voor meer info.

Misschien zullen leden van onze VERON-delegatie vanuit Servië nog op HF te werken zijn want er is een ‘special event station’  met de call YT26IARU aanwezig.

Heel veel succes (en plezier) daar mannen!

VERON Kennemerland