Interesseonderzoek 2021 VERON

Leden waarvan in het VERON Administratie Systeem (VAS), ook wel Mijn VERON, een geldig e-mailadres is geregistreerd ontvangen in januari via de VERON Nieuwsbrief een uitnodiging met link voor deelname aan een interesseonderzoek.

Maar er ontbreken nog steeds veel e-mailadressen in het VAS. Ontvangt je de nieuwsbrief nog niet? Laat dan jouw e-mailadres registreren bij het Centraal Bureau van de VERON. Kijk ook eens bij de FAQ van Mijn VERON.

Voor al die leden die de nieuwsbrief nog niet ontvangen (schrijf je dan ook in !) komt de link naar de online-enquête ook in de Electron van februari 2021 te staan.

Om de service en informatievoorziening naar de leden te verbeteren, willen wij als VERON, graag weten waar jouw interesses als radioamateur liggen en met welke activiteiten jij je graag en misschien minder graag bezig houdt.

Het vorige onderzoek van de VERON was van alweer vijf jaar geleden. Met deze nieuwe enquête houdt de VERON de vinger aan de pols van de huidige toch weer veranderde omstandigheden. Ook de inbreng van nieuwe leden voor onze vereniging kan zo worden meegenomen.

 

Daarom doe mee aan dit online-onderzoek om zo de service vanuit onze VERON nóg beter te krijgen.

 

Voor meer info over dit onderzoek KLIK HIER