Nieuws vanuit het bestuur

Op woensdag 26 mei 2021 hadden we weer een bestuursvergadering van onze afdeling Kennemerland. Dit doen we altijd gezamenlijk met RCK.
Enkele punten die zijn behandeld willen we hier in dit bericht met iedereen delen.

 

 

  • Naar het zich nu laat aanzien kunnen we na de zomer weer van start met onze afdelingsavonden! Wel moeten we natuurlijk steeds de meest recente ontwikkelingen hiervoor in de gaten blijven houden.

  • In de maanden juli en augustus is er traditiegetrouw onze zomerstop.

  • Wel willen we deelnemen op 21 en 22 augustus 2021 aan het International-Lighthouse-Lightship-weekend vanuit IJmuiden waarbij dan twee ( ! ) vuurtorens zullen worden geactiveerd: NET-046 en NET-047. Dit is geen contest maar gewoon mooie verbindingen maken op een relaxte manier. Geef je hiervoor alvast op bij onze voorzitter Fred PA3GPA via het contactformulier op onze website. Meer info volgt.

  • Een OPEN DAG van onze A20 samen met RCK staat in de planning voor oktober. We doen dit dan natuurlijk in het mooie clubgebouw van RCK in IJmuiden. Meer info volgt te zijner tijd.

  • Met ons conteststation PA6Y gaan we na de zomer weer aan enkele contesten deelnemen.
    Voor info hierover kun je terecht bij Harry PB5DX.

  • We stoppen na 4 juni 2021 met de Kennemerlandronde op de vrijdagavonden op 70 cm. Vanaf 11 juni gaat RCK namelijk weer voorzichtig van start met hun clubavonden op de vrijdagavonden. Zoals bekend is de Kennemerlandronde in leven geroepen als een soort vervanging van de clubavonden en afdelingsbijeenkomsten dus is besloten op 4 juni een punt te gaan zetten achter deze ronde.

    Vind je het leuk om toch verder te gaan met een ronde in de buurt kun je terecht bij de RCK-ronde op de zondagmiddagen 14:00 uur op het relais PI1ASD op 2 meter op 145.712.5 MHz.

NIEUWE UITGAVE AFDELINGSBLAD  “RCKML MAGAZINE”

Vlak voor de zomervakantie is er weer een nieuwe uitgave gepland van ons afdelingsblad ‘RCKML Magazine’. Zoals gebruikelijk wordt ons blad weer gezamenlijk met RCK uitgebracht. Zoals altijd wordt het blad gevuld met bijdragen van onze leden. We kunnen al jullie kopij dus goed gebruiken. Heb je een mededeling, een mooi verhaal of technisch artikel (altijd natuurlijk het liefst met wat plaatjes erbij ) kun je dit per email sturen aan: secretaris.a20@veron.nl

Heb je wel wat aantekeningen maar ( nog ) geen compleet artikel stuur het toch maar op. Hier kunnen wij er dan wel een compleet verhaal van maken. Heb je er twijfels over of je bijdrage wel geschikt is voor publicatie neem dan gerust eerst even contact hierover met ons op.


WE REKENEN WEER OP JULLIE INBRENG ZODAT WE WEER EEN MOOI AFDELINGSBLAD VOOR IEDEREEN KUNNEN UITBRENGEN. AL JULLIE BIJDRAGEN ZIEN WE WEER MET VEEL PLEZIER TEGEMOET !

DE UITERSTE DATUM VOOR AANLEVEREN KOPIJ IS GESTELD OP 20 JUNI 2021 !!

 


Film Lighthouseweekend in 2013

 

 

Bestuur VERON A20 Kennemerland

 

27 mei 2021